Kök

Vi är specialister på montering av IKEA:s produkter - Vi har sedan många år haft IKEAS uppdrag att montera kök m.m. Totalt har vi satt ca: 1000 kök på plats i Skånska hem. IKEA köken är så välkända för oss att vi i de flesta fall kan lämna fasta priser. Dessutom jobbar vi ofta inne i IKEA Malmö med montrar och förändingar.

Så här går det till när Du anlitar oss för att sätta upp ett kök eller renovera i Ditt hem.

  • Uppdragsbeskrivning - Som en följd av förbesiktningen gör vi en uppdragsbeskrivning som beskriver uppdraget, omfattning, tid när arbetet ska utföras, priser och ev. vilka material som ingår i entreprenaden.

  • Samordning av entreprenörer - När vi är klara med uppdragsbeskrivningen kommer tar vi in offerter och hjälper Dig med eventuella andra hantverkare som behövs i uppdraget. Vi anlitar endast företag som har samma kvalitetskrav som vi själv. Vi tar inget extra betalt för att vi samordnar andra hantverkares insatser i uppdraget.

  • Projektstart - Redan i uppdragsbeskrivningen är vi överens om tidpunkten för start samt när projektet ska vara avslutat. Vår kontaktperson kvitterar ut eventuella nycklar eller annat som behövs för tillträde till arbetsplatsen samt bokar andra hantverkare och deras insatser.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter

Det är vi som jobbar åt Dig

Det är vi som jobbar åt Dig

Vi som jobbar åt Dig är: 
 
Tobias, Charlie, Sebastian, Johan, Mathias, Olle, Micke, Jonas,Anders (och ibland ännu fler)

Vill du att vi ska kontakta dig?

Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss.